Українська Англійська

ЛДУБЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся урочистий випуск молодих фахівців

Версия для печати
У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся урочистий випуск молодих фахівців
У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся урочистий випуск молодих фахівців

10 червня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск фахівців. Дипломи   бакалавра та спеціаліста отримали 187 фахівців, 9 з яких -- із відзнакою.
Усі вони скеровані на проходження служби в територіальні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Решта молодих людей продовжать навчання, здобуваючи освітньо-кваліфікаційний рівень магістра. 
Участь в урочистому заході взяли  Голова Державної служби надзвичайних ситуацій  України Микола Чечоткін, Ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр, Голова обласної державної адміністрації Олег Синютка, Начальник Управління Служби безпеки України у Львівський Області Олександр Ткачук, Ректор Львівського університету внутрішніх справ Роман Благута, Начальник ГУ ДСНС України у Львівській області Сергій Дмитровський та багато інших вельмишановних гостей.
З вітальним словом до випускників звернувся Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін: " Я вітаю вас сьогодні з цією величною датою, з днем випуску молодих офіцерів. Звертаючись до молодих лейтенантів, хочу сказати, що звання лейтенант служби цивільного захисту – це дуже почесне і дуже шляхетне звання, тому що служба в органах і підрозділах цивільного захисту є важкою, будні наших рятувальників насичені складними, іноді досить неприємними подіями.
Сьогодні ми щоденно виїжджаємо на ліквідацію надзвичайних ситуацій, пожеж, інших подій. Сьогодні наші колеги, наші рятувальники, наші пожежні беруть активну участь у заходах, пов’язаних з агресією на Сході нашої країни, з агресією Росії, яка розв’язала проти нашої країни війну, і наші підрозділи там з честю виконують свої обов’язки.
Наша країна зараз стала на незворотній шлях до інтеграції в Європейську спільноту і це досить складний шлях, який нас приведе до стандартів рятувальних служб в Європі, і ми повинні зробити все, щоб наші громадяни були в безпеці.
Поповнення новими лейтенантами наших лав --  дуже важлива подія не тільки для вас, але і для нашого багатотисячного колективу рятувальників.
Хочу ще раз побажати всім випускникам міцного здоров’я, щастя, успіхів. У добру путь! Слава Україні!"
У вітальній промові до випускників Ректор університету Михайло Козяр зазначив: «Ви зробили свідомий крок та обрали професію, в основі якої закладені самопожертва заради інших, небайдужість до людського горя та біди. Сьогодні кредит довіри Українців до ДСНС найбільший серед усіх державних інституцій. Саме ви завтра повинні виправдати довіру мільйонів наших співвітчизників, які очікують від вас допомоги».
 Упродовж свого існування навчальний заклад підготував понад 37 тис. фахівців. Серед випускників є також відомі вчені, державні діячі та керівники різного рангу не тільки на території нашої держави, а й поза її межами.

Дата: 

Субота, 10 Червень, 2017 - 14:15

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця):
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02