Фахівці Університету та ГУ ДСНС Львівщини перевіряють стан пожежної та техногенної безпеки на ЛВДС «Броди»
Фахівці Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, спільно з представниками Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, розпочали комплексну планову перевірку ЛВДС «Броди» ПАТ «Укр- транснафта» філії «Магістральні трубопроводи «Дружба» та їх структурних підрозділів з питань дотримання правил пожежної і техногенної безпеки. Перевірка триватиме протягом 7-18 жовтня.
У перший день перевірки відбулася вступна нарада, на якій було визначено план організації та проведення роботи.
«Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, питання безпеки виробництва, персоналу та населення, яке проживає поруч, є першочерговими та принциповими завданнями при здійсненні комплексної перевірки», – наголосив голова комісії, заступник начальника ГУ ДСНС України в області з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Віктор Греков.
ПАТ «Укртранснафта» належить до об’єктів підвищеної небезпеки першого класу, тому підлягає щорічній плановій перевірці стану пожежної та техногенної безпеки. Площа підприємства складає 52 га, у виробництві задіяні 269 фахових працівників. Основна функція об’єкту – транспортування та зберігання нафтопродуктів.
У перший день перевірки відбулася вступна нарада, на якій було визначено план організації та проведення роботи.
«Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, питання безпеки виробництва, персоналу та населення, яке проживає поруч, є першочерговими та принциповими завданнями при здійсненні комплексної перевірки», – наголосив голова комісії, заступник начальника ГУ ДСНС України в області з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Віктор Греков.
ПАТ «Укртранснафта» належить до об’єктів підвищеної небезпеки першого класу, тому підлягає щорічній плановій перевірці стану пожежної та техногенної безпеки. Площа підприємства складає 52 га, у виробництві задіяні 269 фахових працівників. Основна функція об’єкту – транспортування та зберігання нафтопродуктів.