Українська Англійська

Інавгурація магістрів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (ВІДЕО)

Версия для печати
21 грудня 2013 року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск магістрів.
 
70 випускників навчального закладу отримали дипломи найвищого освітньо-кваліфікаційного рівня. Вони будуть здійснювати функції з реалізації державної політики щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, а також державного нагляду за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки та цивільного захисту.
 
В урочистостях з нагоди випуску взяли участь керівництво Університету, інститутів, факультетів, науково-педагогічні працівники, курсанти, студенти, батьки та друзі випускників. З вітальним словом звернувся ректор ЛДУ БЖД доктор педагогічних наук, професор, генерал-лейтенант служби цивільного захисту Михайло Козяр: «Протягом цього року наш навчальний заклад випустив понад 1000 фахівців різних категорій та форм навчання, а сьогодні ми радіємо за наших вихованців, які здобули найвищий освітньо-кваліфікаційний рівень магістра, 26 з них з відзнакою». Ректор закликав випускників достойно поповнити підрозділи ДСНС України, пам’ятати про головне покликання рятувальників та побажав усім завжди залишатися гуманними та бути гідними громадянами України.
 
Від імені магістрів урочисту промову виголосив лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Кобилкін, у якій подякував ректорату, педагогам і наставникам за отримані знання та розвинуті прагнення і мотивацію постійно працювати над собою та вдосконалюватись. «Ми докладемо максимальних зусиль, щоби Альма-матер пишалася нашими здобутками», – додав він на завершення.
 
Багато нинішніх випускників за роки навчання брали участь в олімпіадах, конкурсах, науково-практичних конференціях, долучалися до розвитку курсантського та студентського самоврядування. Кращі серед них були нагороджені цінними подарунками та відзначені грамотами за відмінні успіхи в навчанні та активну участь у науково-дослідній роботі й громадському житті Університету.
 
Після проведення усіх ритуалів та академічних церемоній настоятель Церкви Покрови Пресвятої Богородиці протоієрей о. Роман Великий поблагословив магістрів та окропив їх свяченою водою. Завершились урочистості виконанням студентського гімну «Гаудеамус».
 
Продовжуючи славну традицію вони поклали квіти до Пам’ятника ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС на території Університету і вшанували пам’ять Героїв, які врятували світ від найбільшої техногенної катастрофи людства.
 
На завершення відбувся святковий обід для випускників за участю керівництва і науково-педагогічних працівників Університету, де звучали взаємні привітання та побажання. За давньою традицією нашого навчального закладу молоді лейтенанти скуштували шампанське з пожежного шолома, що символізує міцну дружбу, взаємоповагу та шану до славетних традицій служби цивільного захисту України.

 

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця):
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02