Українська Англійська

ЛДУБЖД

Курсанти Університету долучились до свята безпеки “Сімейний день надзвичайних ситуацій”

Версия для печати
Курсанти Університету долучились до свята безпеки “Сімейний день надзвичайних ситуацій”
Курсанти Університету долучились до свята безпеки “Сімейний день надзвичайних ситуацій”
24 червня на площі Адама Міцкевича, з нагоди Дня молоді, відбулося свято безпеки для всієї родини - “Сімейний день надзвичайних ситуацій”. 

“ Навіть дощова погода не завадила нам зробити усе можливе для того, щоб цей день залишив лише теплі та сонячні враження у наших гостей. “Сімейний день надзвичайних ситуацій ” це не лише яскраві та приємні враження, але й життєво необхідні знання, які можуть стати корисними  у житті кожної людини. Також для нас це можливість показати суспільству багатогранність професії рятувальника та можливості спеціальної техніки”, - розповів про свої враження від свята очільник львівських рятувальників Сергій Дмитровський.

Сьогодні, як дорослі, так і малеча, отримали незабутні емоції та чимало сюрпризів. Упродовж дня чимало локацій працювали для візитерів: демонстрація професійної майстерності підрозділів Служби порятунку, показові виступи-змагання за участі рятувальників «Найсильніший рятувальник Львівщини», які проводяться у міжнародному форматі FCC (Firefighter Combat Challenge),  деблокування людини із заблокованого автомобіля, виставка пожежно-рятувальної техніки та спорядження, конкурси, вікторини.

Малюки також спробували виконати вправи на дитячих тренажерах, й змагалися за звання «Найсильніший юний рятувальник». Цікавинкою свята стало знайомство із роботою вогнегасника та ліквідація за допомогою нього умовної пожежі. Цей пожежний тренажер надав для свята Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.

 Малеча разом із батьками знайомилися із роботою кінологів ДСНС та їх талановитими чотирилапими друзями, хіміків-рятувальників, піротехніків та гірських рятувальників.

Охочі змогли виконати вправу «Переправа», дізнатися як поводитися із підозрілими предметами та виконати завдання від хіміків.

Також малюки випробували себе у ролі диспетчера служби 101, й тепер точно знатимуть, що не варто телефонувати до рятувальників заради забави.

Психологами ДСНС вчили малюків правил безпеки в ігровому стилі, під час розфарбовування тематичних розмальовок.

Також на згадку про подію кожен охочий зміг зробити яскраве фото на тематичній фото-зоні разом із Левом-рятувальником.

Довідка:

Родинне свято “Сімейний день надзвичайних ситуацій” - це простір, де діти та дорослі зможуть побачити та зрозуміти, у чому полягає робота “пожежного– рятувальника”. А також, яким чином належить поводитися у разі виникнення надзвичайної ситуації та що потрібно знати, аби підвищити рівень власної безпеки. З 2015 року ДСНС спільно з партнерами організовують та проводять роди нні фестивалі для дітей та дорослих у найбільших містах України.

Змагання «Firefighter Combat Challenge» були започатковані у США в 1974 році в якості пілотного проекту з визначення рівня фізичної придатності претендента на здобуття професії пожежного.

Такі вправи розвивають у бійців пожежної охорони не лише фізичну силу, витривалість та швидкість, але й навчають оперативно зорієнтуватися на місці виникнення будь-якої надзвичайної пригоди та прийняти вірне рішення в екстремальній ситуації.

Дата: 

Неділя, 24 Червень, 2018 - 18:00

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця):
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02