Українська Англійська

Науковці Університету мають намір брати участь у конкурсних програмах Міжнародного фонду ім. Фулбрайта

Версия для печати
20 березня за сприяння відділу організації науково-дослідної діяльності, відбулась зустріч курсантів, студентів, науково-педагогічного складу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з координатором Програми академічних обмінів для науковців імені Фулбрайта в Україні Наталією Залуцькою.
Метою зустрічі було ознайомлення аудиторії з можливостями, що їх надає Програма Фулбрайтата, обговорення умов участі у конкурсах на отримання стипендій.
Зокрема, було представлено актуальні на сьогодні до участі конкурси фонду Fulbright, що дають можливість отримати грант на навчання та наукові дослідження в американських університетах:
1) для студентів старших курсів та випускників ВНЗ – Fulbright Graduate Student Program: Навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі  можуть брати участь студенти старших курсів та випускники ВНЗ. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.
2) для молодих викладачів та дослідників – Fulbright Faculty Development Program: Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев'яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук (не пізніше 5-ти років після захисту); адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій (НДО).
3) для кандидатів та докторів наук, дослідників та аспірантів напередодні захисту – Fulbright Scholar Program: Проведення досліджень в університетах США тривалістю від трьох до дев'яти місяців. У конкурсі можуть брати участь кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового  ступеня з досвідом роботи не менше п'яти років; аспіранти напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту.
4) для навчальних та наукових установ України - U.S. Fulbright Scholar Program (запрошення американських науковців й фахівців різного профілю для викладання й проведення дослідження на термін від одного семестру до двох) та Fulbright Specialist Program (запрошення фахівців на термін від двох до шести тижнів для читання лекцій; участі у наукових програмах й конференціях; консультування керівників й адміністраторів з питань управління освітою; проведення семінарів, спрямованих на підвищення кваліфікації українських спеціалістів; осучаснення навчальних програм й оновлення навчальних матеріалів; започаткування спільних наукових проектів і програм обмінів).
 
 

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ЛДУБЖД:
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02