Українська Англійська

Підведено підсумки навчально-методичних зборів з керівниками підрозділів персоналу ДСНС України

Версия для печати
Завершено роботу навчально-методичних зборів з керівниками підрозділів персоналу ДСНС України, які проходили на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності 3-4 жовтня.
Заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Анатолій Бойко підбив підсумки роботи наради та висловив сподівання, що напрацьовані рішення та досвід, яким обмінялися кадровики, буде впроваджено в територіальних підрозділах ДСНС України.
«Ще раз хочу наголосити, що голова ДСНС України Михайло Болотських акцентує увагу на особистісному підході з питань кадрової політики та соціального захисту наших працівників. Потрібно посилити профілактичну роботу у сфері протидії корупції та дотриманні вимог відповідного законодавста. Особлива увага буде приділятися якісному відбору та підготовці кваліфікованих фахівців у сфері цивільного захисту», -  наголосив А.Бойко. 
Зокрема, ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр разом із директором Департаменту персоналу ДСНС України Олександром Євсюковим та керівниками підрозділів персоналу обговорили проблемні питання формування державного замовлення та комплектування територіальних підрозділів ДСНС України.
«Сьогодення диктує нам нові підходи до роботи у сфері цивільного захисту, підготовки фахівців та наукових кадрів. Ми як навчальна та наукова установа, працюємо на випередження всіх небезпечних процесів. Випереджувальний характер освіти лежить в основі діяльності університету. Наш начальний заклад цілком забезпечує принципи ступеневої,безперервної освіти готуючи фахівців починаючи зі шкільного віку закінчуючи науковими кадрами. Я вважаю, що традиційний тип школи має поступитися місцем навчально-виховному комплексу. Адже ця освітня інституція забезпечує безперервність освіти і створює адаптивні умови для переходу учня від одного ступеня освіти до іншого, а головне - професійно орієнтує та передпрофесійно готує випускників. Саме тому на сьогодні до складу університету входять два інститути, три факультети, ліцей та училище», -  розповів під час свого виступу М.Козяр.
Він також озвучив проблему працевлаштування студентів, які навчаються на платній основі та подякував керівництву ДСНС України за розуміння важливості цього питання. Результатом спільної роботи, стало надання пріоритетного права на працевлаштування випускникам навчальних закладів ДСНС України, які вчилися у якості студентів. Керівникам територіальних підрозділів персоналу ДСНС України було наголошено на основних моментах проведення відбору кандидатів на навчання у навчальні заклади з урахуванням результатів зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти. Було досягнуто домовленості щодо тісної взаємодії підрозділів персоналу ДСНС України та навчальних закладів під час формування державного замовлення та працевлаштування студентів.
На завершення, директор Департаменту персоналу ДСНС України Олександр Євсюков подякував ректору університету Михайлу Козяру та начальнику ГУ ДСНС України у Львівській області Сергію Дмитровському за  організацію проведеного заходу та побажав усім присутнім успіхів у нелегкій, але вкрай потрібній роботі.
 

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця):
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02