Українська Англійська

Шановні колеги, курсанти та студенти, дорогі ветерани! Сердечно вітаю Вас з нашим професійним святом — Днем рятівника!

Версия для печати
Це свято сильних і відважних людей, які за покликом душі i серця обрали найгуманнішу в світі професію — рятувати тих, кого спіткало лихо, хто потребує допомоги.

Ризикуючи своїм здоров’ям і життям співробітники нашої Служби повертають людям надію і впевненість у завтрашньому дні. Тисячі наших громадян щодня з надією вдивляються в очі рятувальників.

Шановні курсанти та студенти, Ви обрали не просто професію, а спосіб життя, де немає місця для байдужості до чужого горя та біди. Ваше успішне навчання стане запорукою безпеки наших громадян у майбутньому.

Працівники нашої Служби рятуючи людей не поділяють їх на українців чи іноземців, селян і міських мешканців, багатих і незаможних. У мить, коли трапляється лихо, усі ці відмінності не мають жодного значення. ДСНС рятує всіх. Звідси випливає, що кожен працівник, кого об’єднує ця стисла і лунка абревіатура, займається найлюдянішою справою. Усвідомлення цього, напевно, є вичерпним мотивом, який змушує тисячі людей щодня заступати на чергування і протистояти техногенним аваріям і природним стихіям.

Звертаючись до науково-педагогічного персоналу навчального закладу, хочу акцентувати, що від Вас залежить ефективність роботи нашої Служби. Навчаючи майбутніх рятувальників, впроваджуючи наукові напрацювання, Ви робите значний вклад у розвиток системи цивільного захисту держави.  

На сьогодні ДСНС України – цілісний, дієвий, надійний механізм. Це Служба, складена з людей, які працюють для людей. У цій справі – їхня велика і велична місія.

За кожним врятованим життям, за кожною перемогою над стихіями стоять Ваші честь, високий рівень підготовки, відданість справі й вірність обов`язкові.

Бажаю, щоб Ви, рятівники, представники благородної професії, самі відчували себе захищеними: соціально, морально та психологічно.
Ми схиляємось сьогодні перед Вами, ветерани. Все, що ми маємо, всі здобутки — Ваша заслуга! В умовах сьогодення Ваш багатий життєвий досвід та знання є надзвичайно необхідними для виховання нових поколінь мужніх та відважних професіоналів – рятівників.

Не можу не згадати про дружин рятівників. Про вірних жінок, які чекають на своїх чоловіків з роботи, забезпечують їх моральну рівновагу, спокій та домашній затишок.

В цей святковий день бажаю Вам міцного здоров`я, щастя і тепла сімейного вогнища! Щоб ваші дружини, матері, рідні і близькі зустрічали Вас з роботи живими і здоровими! Нехай вдячність за врятовані життя і безкорисливу допомогу стане невичерпним джерелом Вашої мужності і далі буде Вашим супутником в нелегкій щоденній праці!

Нехай мир і злагода панують у Вашій родині!
Зі святом Вас, дорогі рятівники!
 
Від імені ректорату,
З повагою,
Ректор                                                                        Михайло Козяр

Контактна інформація:

Відділ організаційно-аналітичного забезпечення: 
(032) 233-00-88
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ персоналу:
(032) 233-15-02
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ матеріально-технічного забезпечення: 
(032) 233-21-52
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Центр науково-дослідної роботи: 
(032) 233-24-79
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Черговий по університету:
(032) 233-32-40 +380 (67) 676 17 19
 
Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ЛДУБЖД(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02