Українська Англійська

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності обговорили найактуальніші питання екологічної безпеки та сталого розвитку

Версия для печати
У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності в рамках ІI Міжнародної науково-практичної  конференції  «Екологічна безпека як основа сталого розвитку суспільства. Європейський досвід і перспективи» обговорювали найактуальніші питання екологічної безпеки та сталого розвитку. Учасники міжнародної конференції успішно працювали на пленарних засіданнях та засіданнях шести секцій:
СЕКЦІЯ  1.
Екологічні імперативи сталого розвитку. Глобальні, регіональні екологічні загрози та шляхи їх вирішення
СЕКЦІЯ  2.
Екологічна безпека природних територій, біоіндикація та біотехнології
СЕКЦІЯ 3.
Екологічна та техногенна безпека порушених територій та об’єктів. Цивільний захист та запобігання надзвичайним ситуаціям
СЕКЦІЯ 4.
Сучасні технології на службі охорони довкілля. Міжнародне співробітництво на прикордонних територіях
СЕКЦІЯ 5.
Енергетична ощадність та екологічна безпека транспорту
СЕКЦІЯ 6.
Управлінські, правові та освітянські аспекти сталого розвитку.
 
До участі у конференції зголосилися представники з  дев’яти країн світу, а саме з України, Польщі, Росії, Іраку, Йорданії, Вірменії, Англії, Чехії, Молдови. На пленарних і секційних засіданнях точилися гострі дискусії стосовно проблем забезпечення екологічної безпеки регіонів України, адаптації українського природоохоронного законодавства до вимог Європейського Союзу, перспектив впровадження екологічно орієнтованих інноваційних проектів. На підсумковому пленарному засіданні професор Алан Флауерс (Кінгстонський університет, Великобританія) підсумував головні результати пленарних та секційних засідань та подякував організаторам конференції, а саме Львівському державному університету безпеки життєдіяльності, Львівській обласній державній адміністрації, Івано-Франківській обласній державній адміністрації, Волинській обласній державній адміністрації, Фундації «Європейський центр екології», Міжнародній благодійній організації “Екологія-Право-Людина”, Польсько-Українській Господарчій Палаті. Василь Карабин, від імені Оргкомітету, висловив вдячність спонсорам конференції: автосалону «Клуб Проект», підприємству «Екс Ім Україна», Львівській міській громадській організації  “Центр сприяння розвитку бізнесу”, ресторану "Роберт Домс", ТМ "Віденська кава", ТМ "Паростки життя".
За результатами заходу опубліковано Матеріали ІI Міжнародної науково-практичної конференції «Екологічна безпека як основа сталого розвитку суспільства. Європейський досвід і перспективи», які містять 191 тезу доповідей.
ІII Міжнародну науково-практичну  конференцію  «Екологічна безпека як основа сталого розвитку суспільства. Європейський досвід і перспективи» заплановано провести у 2018 році.
 

Контактна інформація:

Відділ організаційно-аналітичного забезпечення: 
(032) 233-00-88
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ персоналу:
(032) 233-15-02
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ матеріально-технічного забезпечення: 
(032) 233-21-52
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Центр науково-дослідної роботи: 
(032) 233-24-79
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Черговий по університету:
(032) 233-32-40 +380 (67) 676 17 19
 
Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ЛДУБЖД(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02