Українська Англійська

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск фахівців заочної форми навчання

Версия для печати
14 лютого у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск фахівців заочної форми навчання.
Дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста та магістра отримали 98 слухачів за такими спеціальностями: «Пожежна безпека», «Практична психологія», «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Організація і регулювання дорожнього руху». Випускники отримали відповідну кваліфікацію:  «Еколог, експерт з екології», «Інженер з техногенно-екологічної безпеки», «Практичний психолог», «інженер з пожежної безпеки», «інженер з безпеки руху», «науковий співробітник (галузь транспорті технології)», «науковий співробітник (галузь інженерної справи)».
Привітав випускників з цією урочистою подією та вручив дипломи ректор Університету Михайло Козяр: «В сьогоднішніх складних для України умовах, ви отримали дипломи та здобули освіту, спеціальності, які мають саме безпосереднє відношення до безпеки та захисту людей. В цих умовах перед Державною службою з надзвичайних ситуацій стоять важливі завдання щодо координації та злагодженої роботи служб та відомств в межах Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,   з метою  безпечного переміщення громадян із зони бойових дій, розмінування територій та відновлення життєдіяльності. Я впевнений, що здобуті вами знання стануть корисними для вирішення тих завдань та викликів, які стоять перед нашою державою. У нас не має іншого виходу як йти шляхом реформ у всіх галузях, а це підсилу лише освітченим людям з висомим рівнем культури.  Закликаю вас не зупинятися на досягнутому та продовжувати навчатися протягом усього життя. Намагайтеся працювати так, щоб принести користь Україні та людям».
За сумлінне навчання та активну участь у громадському житті Університету Михайло Козяр вручив грамоти кращим випускникам.
Випускники висловили подяку керівництву та науково-педагогічному складу Університету, побажала своїм колегам на високому рівні використати отримані теоретичні знання та практичні навички у подальшій роботі, а своїми здобутками гідно примножувати славні традиції навчального закладу.
Після завершення урочистостей, за традицією випускники поклали квіти до пам’ятника Героям-ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, який зведений на території Університету до 25-х роковин Чорнобильської катастрофи, а також вшанували людей, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність, свободу, європейські цінності та територіальну цілісність держави.
 
 

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ЛДУБЖД:
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02