У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відкрили нову їдальню
Віднині курсанти та студенти навчального закладу мають можливість харчуватися у сучасній їдальні, яка відповідає найвищим стандартам. Завдяки наполегливій роботі ректорату університету відкрито продовольчий блок нового господарсько-виховного центру.
Проректор із ресурсного забезпечення Іван Мовчан розповів, що продовольчий блок складається з двох поверхів: «Перший поверх призначений для зберігання продуктів, їх первинної обробки, також там є приміщення для обслуговуючого персоналу їдальні. На другому поверсі знаходиться зал їдальні, лінія для самообслуговування, обладнання для приготування їжі, миття посуду, холодильне устаткування, тощо». Завдяки можливостям нової їдальні, харчуватися тут можуть одночасно близько 400 осіб.
«Ми завжди дбаємо про створення комфортних умов для навчання наших курсантів та студентів, умови праці персоналу начального закладу, намагаємось постійно удосконалювати навчальну та наукову базу. Адже якісне харчування впливає на якість засвоєння навчального матеріалу. В умовах дефіциту коштів, завдяки партнерським відносинам із підрядниками будівництва та при підтримці керівництва Державної служби України з надзвичайних ситуацій нам вдалося завершити та запустити такий важливий об’єкт. В найближчому майбутньому ми плануємо завершити будівництво нового актового залу, який разом з їдальнею буде функціонувати як господарсько-виховний центр», - зазначив І.Мовчан.
Проректор із ресурсного забезпечення Іван Мовчан розповів, що продовольчий блок складається з двох поверхів: «Перший поверх призначений для зберігання продуктів, їх первинної обробки, також там є приміщення для обслуговуючого персоналу їдальні. На другому поверсі знаходиться зал їдальні, лінія для самообслуговування, обладнання для приготування їжі, миття посуду, холодильне устаткування, тощо». Завдяки можливостям нової їдальні, харчуватися тут можуть одночасно близько 400 осіб.
«Ми завжди дбаємо про створення комфортних умов для навчання наших курсантів та студентів, умови праці персоналу начального закладу, намагаємось постійно удосконалювати навчальну та наукову базу. Адже якісне харчування впливає на якість засвоєння навчального матеріалу. В умовах дефіциту коштів, завдяки партнерським відносинам із підрядниками будівництва та при підтримці керівництва Державної служби України з надзвичайних ситуацій нам вдалося завершити та запустити такий важливий об’єкт. В найближчому майбутньому ми плануємо завершити будівництво нового актового залу, який разом з їдальнею буде функціонувати як господарсько-виховний центр», - зазначив І.Мовчан.