Українська Англійська

У Вищому професійному училищі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбувся випуск курсантів та студентів

Версия для печати
5 березня у Вищому професійному училищі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбулися урочистості з нагоди сьомого випуску курсантів та учнів училища.
Сто курсантів та студентів, а також тридцять сім слухачів заочної форми навчання навчального закладу стали повноправними фахівцями пожежно – рятувальної справи. На свято завітали багаточисельні гості: голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, директор Департаменту персоналу ДСНС України Оксана Трофімчук, заступник міського голови Ігор Корольчук, проректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності стратегічного планування та контролю полковник служби цивільного захисту Іван Мовчан, начальник головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук, почесні громадяни міста Вінниця, інші посадові особи, ветерани, батьки та рідні випускників.
Голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій.Коровій привітав випускників із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів. За високі показники в роботі та сумлінне виконання своїх обов’язків Почесними грамотами обласної державної адміністрації нагородив керівний та педагогічний склад училища.
Із щирими, теплими словами до випускників звернулась директор Департаменту персоналу ДСНС України Оксана Трофімчук.
 «Тримаючи в руках дипломи, ви отримали не лише документ про освіту, не лише право обіймати ті чи інші посади. Насамперед ви стали до однострою рятувальників України. Ви обрали святий обов’язок - рятувати життя та здоров’я людей. Державна служба України з надзвичайних ситуацій вірить у вас. Вірить, що ви сповна використаєте набуті знання та навички для надійного цивільного захисту нашого суспільства», - зазначила Оксана Трофімчук.
Чотири найкращих випускника, які закінчили училище на відмінно та отримали дипломи з відзнакою були нагороджені цінними подарунками.
Проректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності стратегічного планування та контролю полковник служби цивільного захисту Іван Мовчан, який від імені вченої ради та всього колективу університету привітав із святом та оголосив заохочувальний наказ ректора.
У промові проректор університету-начальник училища Микола Говорущак зазначив: «Вище професійне училище є для вас першою фундаментальною сходинкою в марші до офіцерських пагонів. Ваші дипломи – це символічна перепустка в доросле життя, де чекають напружені бойові будні, які дозволять повною мірою проявити знання та вміння, набуті в навчальному закладі»

Контактна інформація:

Відділ організаційно-аналітичного забезпечення: 
(032) 233-00-88
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ персоналу:
(032) 233-15-02
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ матеріально-технічного забезпечення: 
(032) 233-21-52
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Центр науково-дослідної роботи: 
(032) 233-24-79
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Черговий по університету:
(032) 233-32-40 +380 (67) 676 17 19
 
Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ЛДУБЖД(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02