Українська Англійська

Вітання Голові ДСНС України від колективу рідної Альма-Матер

Версия для печати
У цей святковий день від багатотисячного колективу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та мене особисто прийміть щирі й теплі вітання з нагоди Дня народження.
Успіх Університету відображають досягнення його вихованців.  Упродовж 67 років становлення та розбудови наші випускники творили його багатогранну історію, своїм серцем і розумом вони примножують його славні традиції й сьогодні. Навчальний заклад підготував понад 35000 фахівців, серед яких 45 стали генералами. Це міністри та керівники пожежно-рятувальних служб різних країн, відомі вчені, державні та громадські діячі, письменники, видатні спортсмени.  Вони прославляють наше добре ім’я та популяризують професію рятувальника — одну з найпотрібніших у світі.
 
Ваше ім’я, Сергію Станіславовичу, серед славних випускників, досягненнями яких пишається наш навчальний заклад. У складний для України час Ви не побоялися відповідальності перед мільйонами людей та очолили Державну службу України з надзвичайних ситуацій, якій відведено провідну роль у процесі забезпечення та гарантування безпеки, життя та здоров’я громадян.
 
Для працівників служби цивільного захисту України Ви є прикладом людини, яка свідомо, за покликом серця прийшла в пожежну охорону й самовіддано служить Батьківщині впродовж багатьох років.
 
Ми знаємо Вас як неординарну, талановиту особистість, висококваліфікованого, вмілого організатора та керівника, який може пишатися набутим досвідом, духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. Ще будучи курсантом Львівського пожежно-технічного училища, Ви проявляли лідерські риси, жагу до навчання та пізнання нового, демонстрували творчий підхід до вирішення поставлених завдань. Завдяки наполегливій праці, компетентності, високому професіоналізму, відповідальному ставленню до роботи Ви здобули повагу серед колег в Україні та за кордоном. Притаманні Вам енергія, людяність, відданість справі є гідним прикладом для тих, хто працює поруч із Вами. На Вашому прикладі ми виховуємо молоде покоління рятувальників.
 
Нам імпонує Ваш сучасний підхід до роботи, упровадження інноваційних технологій, бачення розвитку нашої системи освіти, де в основі закладено формування новітнього типу мислення, передові знання, творчі уявлен­ня, націленість на випередження і передбачення майбутнього, новаторство, створення нових ідей, концепцій, педагогічних технологій, а на цьому підґрунті — проектування сучасних інноваційних методичних систем підготовки фахівців.
 
Хочеться побажати Вам вийти переможцем у процесі впровадження реформ та увійти в історію першим керівником пожежно-рятувального відомства, якому вдалося створити потужну Службу Європейського взірця, здатну протистояти усім викликам та надзвичайним ситуаціям.
 
Переконаний, що Ви й надалі будете збагачувати кращі традиції професії, віддано й сумлінно служити обраній справі. Бажаємо Вам міцного здоров’я, добра і злагоди, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Хай завжди зігріває Вас тепло людської подяки за добрі справи, зроблені в ім’я української народу! Вірність Присязі, професійна честь і мужність хай зажди спонукають Вас до нових подвигів та звершень!
 
Від імені колективу
Львівського державного університету безпеки життєдіяльності,
Ректор,
генерал-лейтенант                                                                                           Михайло Козяр

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ЛДУБЖД:
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02