Українська Англійська

ЛДУБЖД

Візит представників ЛДУБЖД до Кінгстонського університету в рамках проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» за сприяння BritishCouncil

Версия для печати
Візит представників ЛДУБЖД до Кінгстонського університету в рамках проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» за сприяння BritishCouncil
Візит представників ЛДУБЖД до Кінгстонського університету в рамках проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» за сприяння BritishCouncil
В рамках проекту Британської ради в Україні «Інтернаціоналізація вищої освіти»делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності у складі проректора Тараса Рака та голови курсантського і студентського самоврядування Анни Сливки з 20 червня 2016 року перебуває у Кінгстонському університеті (м.Лондон, Великобританія).
Метою візиту є ознайомлення зі структурою, матеріальною базою та організацією освітнього процесув Кінгстонському університеті, вивчення методик оцінювання та забезпечення якості освітнього процесу, а також залучення до цього процесу студентсько-курсантського середовища.
В рамках візиту Тарас Рак зустрівся з проректором Кінгстонського університету Мартіном Джонсом. Було обговорено перспективні напрямки співпраці між університетами в освітній і науковій галузі. Професор Джонс висловив зацікавлення у створенні спільних магістерських програм з підготовки фахівців для сфери цивільного захисту та організації двохсторонніх обмінів між студентами.
Також в рамках реалізації проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» відбуваються зустрічі з представниками Центру теоретичних і практичних досліджень в галузі вищої освіти (CHERP), які впродовж вересня-жовтня 2016 року відвідають ЛДУБЖД з метою обміну досвідом та проведення спеціалізованих тематичних семінарів щодо впровадження інноваційних педагогічних та інформаційних технологій в освітній процес.
Анна Сливка приймає активну участь у серії семінарів з представниками органів студентського самоврядування Кінгстонського університету та Університету ВРВ Лондона.
Нагадаємо, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності отримав дворічний грант програми Британської Ради на розвиток партнерства з Кінгстонським університетом (м.Лондон, Великобританія) для здійснення заходів з мобільності та партнерства між вищими навчальними закладами України та Великої Британії.
Відтак з квітня 2016 року по квітень 2018 року відбуватиметься проектна співпраця, основними завданнями якої визначено:
• підвищення якості викладання та удосконалення процедур забезпечення якості викладання у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відповідно до вимог нового закону про вищу освіту в Україні.
• розвиток студентського самоврядування та  ефективного, прозорого, автономного університетського управління.
• сприяння інтеграції України в Європейський простір вищої освіти шляхом розробки і реалізації ефективних стратегій інтернаціоналізації у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, та поширення їх серед вищих навчальних закладів України.

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця):
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02