Українська Англійська

ЛДУБЖД

40 магістрів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відтепер дбатимуть про безпеку людей

Версия для печати
40 магістрів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відтепер дбатимуть про безпеку людей
40 магістрів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відтепер дбатимуть про безпеку людей
     1 лютого, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулася інавгурація магістрів. Дипломи отримали 40 юнаків та дівчат, які навчалися за спеціальностями «Управління проектами», «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Організація і регулювання дорожнього руху» та «Пожежна безпека». Всі вони будуть здійснювати функції з реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання їх виникненню та державного нагляду за додержанням та виконанням вимог законодавства у відповідних сферах.

     В урочистостях з нагоди випуску взяли участь ректор університету, професор Михайло Козяр, доктор педагогічних наук, професор, дійсний член Національної академії педагогічних наук України, академік Нелля Ничкало, ректорат, науково-педагогічний персонал, курсанти, студенти та батьки випускників.

     Загалом протягом минулого року Університет здійснив 4 випуски, а це понад 1000 фахівців різного освітньо-кваліфікаційного рівня у галузі управління проектами, інформаційної, пожежної, транспортної, екологічної безпеки, охорони праці, та практичної психології.

     Вітаючи магістрів Михайло Козяр зазначив: «Ви здобули найвищий освітній ступінь у складній та такій потрібній галузі безпеки людини. Ви за покликанням обрали своїм фахом захист населення і територій держави від проявів природної стихії та техногенних катастроф. Кожний ваш тривожний виїзд стане випробуванням сили духу і професіоналізму, а кожна попереджена або приборкана пожежа, ліквідована аварія - врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності. Висловлюю щиру вдячність за наполегливу працю, відвагу і рішучість. Завжди пам'ятайте, що чесність, порядність, непідкупність, дисциплінованість і законність - найважливіші чесноти кожного працівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Зичу витримки, невичерпної енергії у реалізації гуманної місії та успіхів у служінні Українському народу».

     Привітала магістрів й доктор педагогічних наук, професор, дійсний член Національної академії педагогічних наук України, академік Нелля Ничкало: «Ви отримали дипломи магістрів, навчаючись у знаному та престижному серед світової освітянської еліти, навчальному закладі. Пам'ятайте своїх вчителів, з гордістю несіть та примножуйте славні традиції свого навчального закладу, щоб ми могли пишатися своїми вихованцями».

     Після вручення дипломів та нагород, настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці о. Роман Великий освятив магістрів. Вони разом з ректоратом поклали квіти до пам'ятника Героям-ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця):
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02