1. Хліб та хлібобулочні вироби |
Обгрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Хліб і хлібобул.вироби на 2023 р. |
2. Послуги вивезення твердих побутових відходів |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги ВТПВ на 2023 р |
3. Послуги з технічного обслуговування котелень ЛДУБЖД |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги ТО котелень на 2023 р |
4. Послуги провайдерів |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги провайдерів на 2023 р |
5. Послуги провайдера |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги провайдерів на 2023 р |
6. Конструкційні матеріали |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Конструкційні матеріали |
7. Сметана 21% жирності |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Сметана 21% жирн. |
8. М'ясні вироби (ковбаса, сарделька) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Мясні вироби |
9. Холодильник, витяжка кухонна, варильна поверхня |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Ел.побут. прилади |
10. Лави, табурети |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Лави, табурети |
11. Комплект кухонних мублів, стіл кухонний |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплект кух. меблів та стіл |
12. Пальне |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Пальне |
13. Яйця курячі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Яйця курячі |
14. Металопластикові конструкції |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Металопластикових конструкції |
15. Пальне |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Пальне |
16. Металопластикові конструкції (вікна, двері, лиштва) 2-й раз |
Обґрунтування технічних та якісних характ. Металопласт.конструкції (вікна, двері, лиштва) 2-й раз |
17. Пилососи |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Пилососи |
18. Послуги прання і сухого чищення |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Послуги прання і сух.чищ. |
19. Страхування ТЗ |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Страхування ТЗ |
20. Кітель та штани, кітель жіночий та спідниця |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Кітель та штани, кітель жіночий та спідниця |
21. Напівчеревики хромові, туфлі хромові |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Напівчеревики хромові, туфлі хромові |
22. Масло вершкове селянське 72,5-79,9 % (моноліт по 5-20 кг) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Масло вершкове селянське 72,5-79,9 % |
23. Маргарин столовий 72% жирності |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Маргарин столовий |
24. Комплект шаф металевих |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплект шаф |
25. Конструкційні матеріали |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Конструкційні матеріали |
26. Лікарські засоби (медикаменти) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби |
27. М’ясо (печінка куряча перш. кат. зам., м’ясо св. перш.кат. охол., тушки кур. перш. кат. патр., замор |
Обґрунтування техніч. та якісн. х-к М'ясо (печінка,свин) |
28. Послуги провайдера |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги провайдерів на 2023 р |
29. Капітальний ремонт площі біля НК № 1 ЛДУ БЖД |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Капітальний ремонт площі біля НК № 1 ЛДУ БЖД |
30. Консерви з сардин в олії |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Консерва з сардин |
31. ПР і ТО автомобілів ЛДУБЖД |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик ПР і ТО автомобілів |
32. Природний газ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Природний газ.docx |
33. Борошно, крупи |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Борошно, крупи |
34. Пилососи |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Пилососи |
35. Послуги провайдера |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги провайдера |
36. Повидло |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Повидло |
37. Персональний комп’ютер (неттоп) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Персональний комп'ютер (неттоп) |
38. Інтерактивна панель з сенсорним екраном, вбуд.комп. та моб.кріпл |
Обґрунтування технічних та якісних характ. Інтерак. пан. з сенсор. екраном вбуд.комп. та моб.кріпл |
39. Лікарські засоби |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби |
40. Монітори |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, оч. варт. та бюдж.призн. Монітори |
41. Комплекти апаратного забезпечення |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплекти апаратного забезпечення |
42. Технологічне обладнання |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, оч. варт. та бюдж.призн. Технологічне обладнання |
43. Овочі (капуста білоголова, буряк столовий, морква столова, цибуля ріпчаста, часник) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Овочі |
44. Комплект лабораторних меблів для лабораторії екологічної безпеки |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплект лабор. меблів для лабор. еколог.безп. |
45. Ламінат, підкладка під ламінат, плінтус ПВХ, кут зовнішній плінтуса, кут внутрішній плінтуса, з’єднання плінтуса, заглушки плінтуса |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Ламінат підкладка плінтус ПВХ кут зовн і внут плінтуса з'єднання і заглушки плінтуса |
46. Комп'ютерне обладнання (багатофункційні пристрої, документ-сканер) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комп’ютерне обладнання |
47. Технологічне обладнання |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, оч. варт. та бюдж.призн. Технологічне обладнання |
48. Дизельне паливо |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Дизельне пальне |
49. Поточний ремонт аудиторії № 342 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Поточний ремонт аудиторії №342 |
50. Страхування ТЗ (4 автомобіля) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Страхування ТЗ |
51. Редис свіжий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Редис свіжий |
52. Добовий польовий набір продуктів № 15 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Добові пайки |
53. Цукор білий кристалічний |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Цукор |
54. Внутрішні жалюзі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Внутрішні жалюзі |
55. Риба морожена хек |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Риба морожена хек |
56. Серверне обладнання з ПЗ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Серверне обладнання з ПЗ |
57. Кепі літнє повсякденне робоче |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Кепі літнє |
58. Черевики зимові повсякденні робочі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Черевики зимові повсякденні робочі |
59. Вафлі класичні |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Вафлі класичні |
60. Сік фруктовий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сік фруктовий |
61. Фуфайка, фуфайка з коміром |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Фуфайки |
62. Костюм літній повсякденний робочий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Костюм літній повсякденний робочий |
63. Черевики літні повсякденні робочі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Черевики літні повсякденні робочі |
64. Телевізори 55 та 75 дюймів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Телевізори 55 та 75 дюймів |
65. Сік фруктовий |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Сік фруктовий |
66. Яловичина охолоджена |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Яловичина охолоджена |
67. Крупа пшенична булгур |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Крупа пшенична булгур |
68. Квасоля консервована, горошок зелений консервований, томатна паста |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Квас.конс., паста том., гор.зел. конс |
69. Кабачок консервований |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Кабачок консервований |
70. ІР-телефони |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик ІР телефони |
71.Сік фруктовий ЗЦП |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Сік фруктовий |
72. Лікарські засоби різні ЗЦП |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби різні ЗЦП |
73. Куртка зимова повсякденна робоча |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Куртка зимова |
74. Внутрішні жалюзі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Внутрішні жалюзі |
75. Олія соняшникова рафінована |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Олія |
76. Свіжі овочі та фрукти |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Свіжі овочі та фрукти |
77. Лікарські засоби різні ВТ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби ВТ 07.2023 |
78. Костюм літній повсякденний робочий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Костюм літній повсякденний робочий 07.2023 |
79. Капітальний ремонт твердого покриття |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик КР Твердого покриття |
80. Капелюхи |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Капелюхи |
81. Сорочки |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сорочки |
82. Страхування ТЗ (SCAM) |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Страхування ТЗ |
83. Куртка повсякденна і штани |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Куртка повсякденна і штани |
84. Серверне обладнання з ПЗ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Серверне обладнання з ПЗ 07.2023 |
85. Меблі для облаштування зони відпочинку студентів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик меблі для облаштування зони відпочинку студентам |
86. Столи журнальні для облаштування простору відпочинку студентів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Столи журн. для облаштув. простору відпоч. студ. |
87. Кашкети |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик КАШКЕТИ |
88. Костюм літній повсякденний робочий 3-й раз |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Костюм літній повсякденний робочий 07.2023 3-й раз |
89. Металопластикові конструкціі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Металопластикові конструкції |
90. Електророзподільні кабелі та проводи |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Електророзподільні кабелі та проводи |
91. Меблі для облаштування зони відпочинку студентам |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Меблі для облаштування зони відпочинку студентам |
92. Пайки сухі, норма №15, добовий польовий набір продуктів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Добові пайки |
93. Природний газ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Природний газ |
94. Риба жива (короп відбірний вагою від 1,5 кг) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Риба жива |
95. Природний газ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Природний газ |
96. Студентські квитки |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Студентські квитки |
97. Борошно,пшоно,рис,гречка |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Борошно,рис,пшоно, гречка |
98. Принтер для друку на пластикових картках |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Принтер для доуку на пластикових картках |
99. Послуги побудови та підключення електроживлення МЦОД |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Послуги побудова та підключення електроживлення МЦОД |
100. Лікарські засоби різні |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби різні |
101. Сало свиняче |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сало свиняче охолоджене |
102. Картопля |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Картопля |
103. Тарілки, кухонне та господарське приладдя |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Тарілки, кухонне та господ.приладдя |
104. Бензин А-9-еквівалент |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Бензин А-95 |
105. Послуги поп.,періо.,позач..псих.огляду |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Послуги проведення поп.період.,псих. огляду |
106. Всепогодній моб.мор.мод.скл.блок для збер.прод.харч |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Всепогодній моб.мор.модул.скл.блок для зб.прод.харч. |
107. Комплект стелажів для хлібобулочних виробів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплект стелажів для хлібобулочних виробів |
108. Картопля |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Картопля |
109. Сало свиняче |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сало свиняче охолоджене |
110. Картопля |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Картопля |
111. Меблі для облаштув. служб. прим. адмін. перс., виклад. кафедр та навч. ауд |
Обґрунтування технічних та якісних харак. Меблі для облаштув. служб. прим. адмін. перс., викл. кафедр та навч |
112. Напій кавовий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Напій кавовий |
113. Молоко згущене, звичайне, з цукром, 8,5% |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Молоко згущене |
114. Капуста квашена, огірки солені, суміш сухофруктів, томати солені |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Соління |
115. Всепогодній моб.мор.мод.скл.блок для збер.прод.харч |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Всепогодній моб.мор.модул.скл.блок для зб.прод.харч. 2-й раз |
116. Сіль кухонна, суміш овочів сушених |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сіль кухонна, суміш овочів сушених |
117. Капуста квашена, огірки солені, суміш сухофруктів, томати солені |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Соління |
118. Планшети |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Планшети |
119. Дизельне паливо |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Дизельне паливо |
120. Дизельне паливо, бензин А-95 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Дизельне паливо, бензин А-95 |
121. ІР-телефони |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик ІР-телефони |
122. Комп'ютерне обладнання |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комп'ютерне обладнання |
123. Послуги брендування автомобілів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Брендування автомобілів |
124. Напій кавовий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Напій кавовий |
125. Пайки |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Пайки |
126. Напій кавовий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Напій кавовий |
127. Дизельне паливо |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Дизельне паливо |
128. Пайки № 15 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Пайки |
129. Дизельне паливо |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Дизельне паливо |