| 1. Хліб та хлібобулочні вироби |
Обгрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Хліб і хлібобул.вироби на 2023 р. |
| 2. Послуги вивезення твердих побутових відходів |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги ВТПВ на 2023 р |
| 3. Послуги з технічного обслуговування котелень ЛДУБЖД |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги ТО котелень на 2023 р |
| 4. Послуги провайдерів |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги провайдерів на 2023 р |
| 5. Послуги провайдера |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги провайдерів на 2023 р |
| 6. Конструкційні матеріали |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Конструкційні матеріали |
| 7. Сметана 21% жирності |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Сметана 21% жирн. |
| 8. М'ясні вироби (ковбаса, сарделька) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Мясні вироби |
| 9. Холодильник, витяжка кухонна, варильна поверхня |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Ел.побут. прилади |
| 10. Лави, табурети |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Лави, табурети |
| 11. Комплект кухонних мублів, стіл кухонний |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплект кух. меблів та стіл |
| 12. Пальне |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Пальне |
| 13. Яйця курячі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Яйця курячі |
| 14. Металопластикові конструкції |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Металопластикових конструкції |
| 15. Пальне |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Пальне |
| 16. Металопластикові конструкції (вікна, двері, лиштва) 2-й раз |
Обґрунтування технічних та якісних характ. Металопласт.конструкції (вікна, двері, лиштва) 2-й раз |
| 17. Пилососи |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Пилососи |
| 18. Послуги прання і сухого чищення |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Послуги прання і сух.чищ. |
| 19. Страхування ТЗ |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Страхування ТЗ |
| 20. Кітель та штани, кітель жіночий та спідниця |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Кітель та штани, кітель жіночий та спідниця |
| 21. Напівчеревики хромові, туфлі хромові |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Напівчеревики хромові, туфлі хромові |
| 22. Масло вершкове селянське 72,5-79,9 % (моноліт по 5-20 кг) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Масло вершкове селянське 72,5-79,9 % |
| 23. Маргарин столовий 72% жирності |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Маргарин столовий |
| 24. Комплект шаф металевих |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплект шаф |
| 25. Конструкційні матеріали |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Конструкційні матеріали |
| 26. Лікарські засоби (медикаменти) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби |
| 27. М’ясо (печінка куряча перш. кат. зам., м’ясо св. перш.кат. охол., тушки кур. перш. кат. патр., замор |
Обґрунтування техніч. та якісн. х-к М'ясо (печінка,свин) |
| 28. Послуги провайдера |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги провайдерів на 2023 р |
| 29. Капітальний ремонт площі біля НК № 1 ЛДУ БЖД |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Капітальний ремонт площі біля НК № 1 ЛДУ БЖД |
| 30. Консерви з сардин в олії |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Консерва з сардин |
| 31. ПР і ТО автомобілів ЛДУБЖД |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик ПР і ТО автомобілів |
| 32. Природний газ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Природний газ.docx |
| 33. Борошно, крупи |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Борошно, крупи |
| 34. Пилососи |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Пилососи |
| 35. Послуги провайдера |
Обґрунтування розм. бюдж. призн, технічних та якісних характеристик Послуги провайдера |
| 36. Повидло |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Повидло |
| 37. Персональний комп’ютер (неттоп) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Персональний комп'ютер (неттоп) |
| 38. Інтерактивна панель з сенсорним екраном, вбуд.комп. та моб.кріпл |
Обґрунтування технічних та якісних характ. Інтерак. пан. з сенсор. екраном вбуд.комп. та моб.кріпл |
| 39. Лікарські засоби |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби |
| 40. Монітори |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, оч. варт. та бюдж.призн. Монітори |
| 41. Комплекти апаратного забезпечення |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплекти апаратного забезпечення |
| 42. Технологічне обладнання |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, оч. варт. та бюдж.призн. Технологічне обладнання |
| 43. Овочі (капуста білоголова, буряк столовий, морква столова, цибуля ріпчаста, часник) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Овочі |
| 44. Комплект лабораторних меблів для лабораторії екологічної безпеки |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплект лабор. меблів для лабор. еколог.безп. |
| 45. Ламінат, підкладка під ламінат, плінтус ПВХ, кут зовнішній плінтуса, кут внутрішній плінтуса, з’єднання плінтуса, заглушки плінтуса |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Ламінат підкладка плінтус ПВХ кут зовн і внут плінтуса з'єднання і заглушки плінтуса |
| 46. Комп'ютерне обладнання (багатофункційні пристрої, документ-сканер) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комп’ютерне обладнання |
| 47. Технологічне обладнання |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, оч. варт. та бюдж.призн. Технологічне обладнання |
| 48. Дизельне паливо |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Дизельне пальне |
| 49. Поточний ремонт аудиторії № 342 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Поточний ремонт аудиторії №342 |
| 50. Страхування ТЗ (4 автомобіля) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Страхування ТЗ |
| 51. Редис свіжий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Редис свіжий |
| 52. Добовий польовий набір продуктів № 15 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Добові пайки |
| 53. Цукор білий кристалічний |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Цукор |
| 54. Внутрішні жалюзі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Внутрішні жалюзі |
| 55. Риба морожена хек |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Риба морожена хек |
| 56. Серверне обладнання з ПЗ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Серверне обладнання з ПЗ |
| 57. Кепі літнє повсякденне робоче |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Кепі літнє |
| 58. Черевики зимові повсякденні робочі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Черевики зимові повсякденні робочі |
| 59. Вафлі класичні |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Вафлі класичні |
| 60. Сік фруктовий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сік фруктовий |
| 61. Фуфайка, фуфайка з коміром |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Фуфайки |
| 62. Костюм літній повсякденний робочий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Костюм літній повсякденний робочий |
| 63. Черевики літні повсякденні робочі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Черевики літні повсякденні робочі |
| 64. Телевізори 55 та 75 дюймів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Телевізори 55 та 75 дюймів |
| 65. Сік фруктовий |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Сік фруктовий |
| 66. Яловичина охолоджена |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Яловичина охолоджена |
| 67. Крупа пшенична булгур |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Крупа пшенична булгур |
| 68. Квасоля консервована, горошок зелений консервований, томатна паста |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Квас.конс., паста том., гор.зел. конс |
| 69. Кабачок консервований |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Кабачок консервований |
| 70. ІР-телефони |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик ІР телефони |
| 71.Сік фруктовий ЗЦП |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Сік фруктовий |
| 72. Лікарські засоби різні ЗЦП |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби різні ЗЦП |
| 73. Куртка зимова повсякденна робоча |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Куртка зимова |
| 74. Внутрішні жалюзі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Внутрішні жалюзі |
| 75. Олія соняшникова рафінована |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Олія |
| 76. Свіжі овочі та фрукти |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик Свіжі овочі та фрукти |
| 77. Лікарські засоби різні ВТ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби ВТ 07.2023 |
| 78. Костюм літній повсякденний робочий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Костюм літній повсякденний робочий 07.2023 |
| 79. Капітальний ремонт твердого покриття |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик КР Твердого покриття |
| 80. Капелюхи |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Капелюхи |
| 81. Сорочки |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сорочки |
| 82. Страхування ТЗ (SCAM) |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуван. вартості та бюдж.признач. Страхування ТЗ |
| 83. Куртка повсякденна і штани |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Куртка повсякденна і штани |
| 84. Серверне обладнання з ПЗ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Серверне обладнання з ПЗ 07.2023 |
| 85. Меблі для облаштування зони відпочинку студентів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик меблі для облаштування зони відпочинку студентам |
| 86. Столи журнальні для облаштування простору відпочинку студентів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Столи журн. для облаштув. простору відпоч. студ. |
| 87. Кашкети |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик КАШКЕТИ |
| 88. Костюм літній повсякденний робочий 3-й раз |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Костюм літній повсякденний робочий 07.2023 3-й раз |
| 89. Металопластикові конструкціі |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Металопластикові конструкції |
| 90. Електророзподільні кабелі та проводи |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Електророзподільні кабелі та проводи |
| 91. Меблі для облаштування зони відпочинку студентам |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Меблі для облаштування зони відпочинку студентам |
| 92. Пайки сухі, норма №15, добовий польовий набір продуктів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Добові пайки |
| 93. Природний газ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Природний газ |
| 94. Риба жива (короп відбірний вагою від 1,5 кг) |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Риба жива |
| 95. Природний газ |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Природний газ |
| 96. Студентські квитки |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Студентські квитки |
| 97. Борошно,пшоно,рис,гречка |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Борошно,рис,пшоно, гречка |
| 98. Принтер для друку на пластикових картках |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Принтер для доуку на пластикових картках |
| 99. Послуги побудови та підключення електроживлення МЦОД |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Послуги побудова та підключення електроживлення МЦОД |
| 100. Лікарські засоби різні |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Лікарські засоби різні |
| 101. Сало свиняче |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сало свиняче охолоджене |
| 102. Картопля |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Картопля |
| 103. Тарілки, кухонне та господарське приладдя |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Тарілки, кухонне та господ.приладдя |
| 104. Бензин А-9-еквівалент |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Бензин А-95 |
| 105. Послуги поп.,періо.,позач..псих.огляду |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Послуги проведення поп.період.,псих. огляду |
| 106. Всепогодній моб.мор.мод.скл.блок для збер.прод.харч |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Всепогодній моб.мор.модул.скл.блок для зб.прод.харч. |
| 107. Комплект стелажів для хлібобулочних виробів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комплект стелажів для хлібобулочних виробів |
| 108. Картопля |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Картопля |
| 109. Сало свиняче |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сало свиняче охолоджене |
| 110. Картопля |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Картопля |
| 111. Меблі для облаштув. служб. прим. адмін. перс., виклад. кафедр та навч. ауд |
Обґрунтування технічних та якісних харак. Меблі для облаштув. служб. прим. адмін. перс., викл. кафедр та навч |
| 112. Напій кавовий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Напій кавовий |
| 113. Молоко згущене, звичайне, з цукром, 8,5% |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Молоко згущене |
| 114. Капуста квашена, огірки солені, суміш сухофруктів, томати солені |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Соління |
| 115. Всепогодній моб.мор.мод.скл.блок для збер.прод.харч |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Всепогодній моб.мор.модул.скл.блок для зб.прод.харч. 2-й раз |
| 116. Сіль кухонна, суміш овочів сушених |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Сіль кухонна, суміш овочів сушених |
| 117. Капуста квашена, огірки солені, суміш сухофруктів, томати солені |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Соління |
| 118. Планшети |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Планшети |
| 119. Дизельне паливо |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Дизельне паливо |
| 120. Дизельне паливо, бензин А-95 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Дизельне паливо, бензин А-95 |
| 121. ІР-телефони |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик ІР-телефони |
| 122. Комп'ютерне обладнання |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Комп'ютерне обладнання |
| 123. Послуги брендування автомобілів |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Брендування автомобілів |
| 124. Напій кавовий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Напій кавовий |
| 125. Пайки |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Пайки |
| 126. Напій кавовий |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Напій кавовий |
| 127. Дизельне паливо |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Дизельне паливо |
| 128. Пайки № 15 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Пайки |
| 129. Дизельне паливо |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик Дизельне паливо |