Українська Англійська

Фахівці Львівського державного університету безпеки життєдіяльності спільно з освітянами обговорили питання формування культури безпечної поведінки дітей

Версия для печати
На базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбувся семінар із заступниками директорів закладів освіти Львова з навчально-виховної роботи. Захід відбувся в рамках співпраці університету ДСНС з Львівською міською радою та навчально-методичним центром освіти Львова. В рамках семінару відбулася творча майстерня «Педагогічний менеджмент – складова управлінської діяльності заступника директора навчального закладу».
На семінарі також піднімалися питання пожежної безпеки навчальних закладів та обговорювалися питання формування у дітей культури безпечної поведінки. Зокрема, йшлося про спільну роботу освітян та рятувальників щодо підвищення рівня обізнаності школярів та персоналу навчальних закладів з основ безпеки життєдіяльності, проведення спільних заходів на тематику пожежної безпеки, алгоритму дій при тій чи іншій надзвичайній ситуації.
Під час відкриття семінару, начальник відділу виховної та соціально-гуманітарної роботи Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Василь Крещишин ознайомив присутніх із історією та сьогоденням навчального закладу, основними здобутками.
«Пріоритетним напрямком діяльності Університету є гуманізація навчально-виховного процесу, виховання людини нової формації, яка є носієм глибоких фахових знань та широкого світогляду», - зазначив він у своєму виступі.
Начальник навчально-методичного центру ЛДУ БЖД Роман Стасьо розповів про систему освіти ДСНС та спеціальності й напрями підготовки, за якими навчають в університеті.
Заступників директорів закладів освіти Львова ознайомили із навчальною та науково-дослідною базою Університету. Для них відбулося практичне заняття на базі психолого-тренувального полігону.
 Курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності спільно з фахівцями Головного управління ДСНС України у Львівській області та волонтерами проводять масштабну інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо безпеки населення в умовах надзвичайної ситуації. Протягом двох тижнів курсанти, волонтери та рятувальники проводили навчальні тренінги із старшокласниками та педагогічним персоналом навчальних закладів Львівщини. Під час роз’яснювальних бесід учні та вчителі дізнаються про правила поведінки під час функціонування системи оповіщення, у випадку масових заворушень чи бойових дій, анонімних повідомлень про замінування чи виявлення підозрілих предметів.  Аби процес навчання відбувався більш цікаво, учням та дорослим покажуть навчальні ролики про безпечну поведінку у кризових ситуаціях та роздадуть інформаційні листівки.

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ЛДУБЖД:
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02