Українська Англійська

ЛДУБЖД

Представники університету відвідали Кінгстонський університет у Лондоні

Версия для печати
   Делегація університету в складі учасників програми ERASMUS+ у Кінгстонському університеті міста Лондона в Великобританії завідувача кафедри цивільного захисту і комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів, д.ф.-м.н. професора Стародуба Ю.П., завідувача кафедри екологічної безпеки, к.геол.н доцента Карабина В.В. та ад’юнкта Гаврися А.П. завершила перший етап програми.
   Під час перебування проведені лекційні та семінарські заняття за такими темами: «Небезпеки і катастрофи. Чорнобильська катастрофа у глобальному аспекті», «Землетруси, вулканічна активність та цунамі, геофізичні перспективи», «Історична географія України, геофізичні аспекти» (проф. Стародуб Ю.П.), «Вплив катастроф на навколишнє середовище: геохімічні аспекти», «Техногенна метаморфізація вод та геохімічні бар’єри» (доц. Карабин В.В.), практичні заняття «Моделювання водозбірних басейнів на прикладі графства Ессекс Великої Британії», «Моделювання затоплення територій засобами комплексу програм ArcGIS» (ад’юнкт Гаврись А.П.) консультації (проф. Стародуб Ю.П., доц. Карабин В.В., ад’юнкт Гаврись А.П.). Заняття проведені  англійською мовою.
   Окрім цього, члени делегації на чолі з координатором проекту доктором Аланом Флауерсом взяли участь у робочому засіданні співробітників факультету інженерних та комп’ютерних наук Кінгстонського університету, м.Лондон. На нараді обговорювались наукові питання і питання наповнення бюджету та розподілу зароблених коштів. 
  Проведена виробнича нарада за участю заступника директора Кінгстонського офісу, менеджера з міжнародного і європейського навчання за кордоном Жуана-Антона Карбонеллі Порро, координатора проекту у Кінгстонському університеті, діючого заступника голови школи механіки і авто-мото інжинірингу доктора Алана Флауерса, координатора проекту в ЛДУ БЖД, завідувача кафедри цивільного захисту і комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів проф. Стародуба Ю.П. щодо виконання етапів програми ERASMUS+ у Кінгстонському університеті та розвитку подальнішої співраці в сфері навчального процесу.
  Проведено робочі зустрічі з доктором Сіака Дембеле з питань моделювання вибухонебезпечних середовищ та об’єктів та доктором Пітером Гудою та Гевіном Гілмаром з питань екологічної безпеки гідролітосфери гірничовидобувних районів. Під керівництвом доктора Алана Флауерса розпочато радіологічні аналітико-експериментальні дослідження зразків гірських порід з відвалів вугільних шахт Червоноградського гірничо-промислового району,  відібраних доцентом Василем Карабином.
В рамках культурної програми візиту учасники делегації взяли участь в екскурсії по Лондону та відвідали урочистий вечір, присвячений до дня народження Тараса Шевченка.

Контактна інформація:

Помічник ректора:
(032) 233-40-41
Прес-центр:
(032) 233-40-41
Відділ адміністрування та електронного документообігу:
(032) 233-00-88
Навчально-методичний центр:
(032) 233-14-77
Відділ роботи з персоналом:
(032) 233-15-02
Відділ організації служби:
(032) 233-32-40
Відділ матеріально-технічного забезпечення:
(032) 233-21-52
Відділ економіки і фінансів:
(032) 233-15-11
Відділ організації науково-дослідної діяльності:
(032) 233-24-79
Черговий по університету:
(032) 233-32-40
+380 (67) 676 17 19
Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця):
(0432) 61-15-68

 

Наша електронна пошта:

[email protected]
 

Пошта Університету
            [email protected]

Пошта Ректора Університету:
            [email protected]
 

Телефон звернення
щодо сексуальних домагань та проявів дискримінації
тел. (032) 233-15-02